Mas Que Tapas i Södertälje

Mas Que Tapas i Södertälje - en kulinarisk upplevelse som förmedlar smaker från Spanien


Guide to Stockholm besökte Mas que tapas i Södertälje den 24 februari 2023 och det var verkligen en fantastisk upplevelse. Vi hade så roligt där och den vänliga personalen och den livliga atmosfären bidrog till en minnesvärd kväll.

Maten var fortfarande lika imponerande som tidigare beskrivet och vi var verkligen nöjda med varje maträtt vi beställde. Vi uppskattade verkligen den kreativitet och omsorg som lades ner i varje rätt, och smakerna var bara fantastiska.

Bartendern fortsatte att bjuda till och serverade oss några fantastiska cocktails som vi verkligen njöt av. Vi hade en fantastisk kväll på Mas Que Tapas och vi kan starkt rekommendera denna restaurang till alla som vill ha en oförglömlig matupplevelse i Stockholm eller Södertälje. Missa inte chansen att besöka denna pärla - boka ditt bord idag och upplev det själv!

Vi på Guide to Stockholm vill varmt rekommendera Mas Que Tapas i Södertälje för alla som letar efter en autentisk spansk matupplevelse. Vi hade nyligen nöjet att besöka denna restaurang och var verkligen imponerade av deras mat och atmosfär.

Maten är beredd med omsorg och kvalitetsingredienser, vilket resulterar i smakrika rätter som smälter i munnen. Personalen är vänlig och tillmötesgående, och skapar en varm och inbjudande atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Mas Que Tapas erbjuder också en stor variation av spanska rätter som kommer att tillfredsställa alla smaklökar. Från tapas till huvudrätter som paella och iberiskt fläsk, finns det något för alla.

Så om du vill ha en oförglömlig matupplevelse som tar dig till Spanien, rekommenderar vi starkt att besöka Mas Que Tapas. Vi är övertygade om att du kommer att älska maten, atmosfären och upplevelsen lika mycket som vi gjorde.

Tapas är en social matupplevelse som är perfekt för att dela med vänner och familj. På Mas Que Tapas i Södertälje uppmuntras du att prova en variation av rätter, så var inte rädd för att beställa ett stort urval av dina favoriter. Det här är en chans att njuta av autentisk spansk mat tillsammans med dina nära och kära, och ta del av den varma och inbjudande atmosfären som restaurangen har att erbjuda.

Mas que tapas Södertålje

Phone: 08-99 95 52

Mail: bokning@masquetapas.se 

Adress: Järnagatan 8, 151 72 Södertälje

Instagram: https://instagram.com/masquetapassodertalje 

Facebook: https://www.facebook.com/masquetapassverige 


Mas Que Tapas i Södertälje välkomnar dig att uppleva autentisk spansk mat och en varm atmosfär under följande öppettider:

Måndag: 17:00 - 21:00

Tisdag - Torsdag: 16:00 - 22:00

Fredag: 16:00 - 01:00

Lördag: 13:00 - 01:00

Söndag: 12:00 - 21:00

Oavsett om du söker en sen lunch, en romantisk middag eller en kväll med vänner, är Mas Que Tapas öppet för att erbjuda dig en autentisk spansk matupplevelse under bekväma öppettider.

Ett ord från baren 

Vi på Mas Que Tapas i Södertälje är stolta över att erbjuda en bred meny av läckra drinkar som kompletterar våra autentiska spanska rätter på ett perfekt sätt. Oavsett om du är sugen på en klassisk Mojito eller en modern twist på en Gin & Tonic, så har vi något för alla smaker.


Vi förstår också vikten av alkoholfria alternativ för våra kunder, och vårt team är tränat för att skapa utsökta alkoholfria drycker som garanterar en lika njutbar upplevelse för alla. Så oavsett om du föredrar att njuta av en drink med eller utan alkohol, så kan du lita på att Mas Que Tapas har det perfekta alternativet för dig.