Cafe Blå Lotus

Recension av Café Blå Lotus:

Läs mer

Guide To Stockholm hade privilegiet att besöka Café Blå Lotus, en älskad institution i Stockholms kafékultur som har varit en hörnsten i samhället i hela 29 år. Drivna av äkta passion och en vilja att skapa en oas för matälskare och kafégäster, har grundarna Frida och Cecilia skapat en unik plats som erbjuder en harmonisk kombination av god mat, livliga möten och en atmosfär som andas musikalisk inspiration från världens alla hörn.


Vår upplevelse på Café Blå Lotus var inget annat än enastående. Vi föll för deras lockande utbud av läckra bakverk och maträtter. En särskild höjdpunkt var deras paj, som utan tvekan var den bästa vi någonsin haft nöjet att smaka på. Varje tugga var en njutning av smaker och en hyllning till det gedigna hantverket som går in i varje rätt som serveras här.


Café Blå Lotus bär med sig en rik historia som började på dansgolvet på 90-talet och har fortsatt att blomstra genom åren. Frida och Cecilias passion för mat och människor lyser igenom i varje detalj av deras verksamhet. I deras färgglada och brokiga miljö, dekorerad med gudar och gudinnor från världens alla hörn, finner gäster inte bara en plats att njuta av fantastisk mat utan också en plats där möten och relationer får blomstra.


Som grundarna själva beskriver det är Café Blå Lotus inte bara en plats att äta och dricka, det är ett eget litet universum av medmänsklighet och värme. Vi kan inte annat än rekommendera alla att besöka denna pärla på Katarina bangata 21 och låta sig bli förtrollade av dess charm och smaker. Välkomna till Café Blå Lotus, där varje besök är en resa till en värld av godhet och gemenskap.

Kära Frida och Cecilia,

Vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vår djupa tacksamhet för den underbara upplevelsen vi hade på Café Blå Lotus. Att få besöka ert café och få uppleva er gästfrihet och det fina bemötandet var verkligen en glädje för oss.

Ert engagemang för att skapa en oas av god mat, harmoni och värme är tydligt i varje aspekt av Café Blå Lotus, och det är något som vi verkligen uppskattar. Från den första stunden vi klev in genom dörrarna kände vi oss välkomna och omhändertagna.

Ert café är inte bara en plats att äta och dricka, det är en plats där gäster som vi själva får möjlighet att känna sig som en del av en större gemenskap. Er passion och dedikation till ert arbete är beundransvärd, och det är något som verkligen lyser igenom i den höga kvaliteten på era rätter och den varma atmosfären ni skapar.

Vi är djupt tacksamma för den fantastiska upplevelsen och ser fram emot att återvända till Café Blå Lotus igen snart. Tack än en gång för ert generösa bemötande och ert ovärderliga bidrag till Stockholms kafékultur.

Med vänliga hälsningar, Simon Blomqvist och Glenn Larsson