A la Crêpe

Katarina Bangata 42, 116 39 StockholmA la Crêpe: En pärla på Södermalm

Läs recensionen om restaurangen här.

A la Crêpe på Södermalm är en mysig och charmig crêperie som serverar både matiga galettes och söta crêpes. Deras meny bjuder på en stor variation av smaker, och allt tillagas med färska och omsorgsfullt utvalda råvaror.

Maten:

Vi provade fem olika galettes: Biff cheddar, Portabello, Prosciutto chèvre, Lax kräftstjärtar och Veg chèvre. Alla var utsökt goda och välkomponerade. Biffen var mör och saftig, Portabello-svampen var perfekt grillad och Prosciutto chèvres kombination av söta och salta smaker var en höjdpunkt. Laxen och kräftstjärtarna var fräscha och lätta, och Veg chèvre var ett utmärkt alternativ för vegetarianer.

Crêpe Normandie var en perfekt avslutning på måltiden. De smörstekta äpplena var varma och söta, och calvadosen gav en härlig flamberad effekt. Café gourmand var en riktig höjdpunkt - en liten kaffeprovning med hemmagjord chokladtryffel, pommeu toddy och en ljuvlig bavaroise på mandel.


Servicen:

Personalen på A la Crêpe var vänlig och uppmärksam. De var snabba att ta emot vår beställning och svarade gärna på våra frågor.

Kära Ofelia, Stort tack för den fantastiska servicen på A la Crêpe! Din kunskap, vänlighet och uppmärksamhet gjorde vår kväll till något alldeles extra. Vi kommer definitivt tillbaka, och hoppas att du får den uppskattning du väl förtjänar


Atmosfären:

A la Crêpe har en mysig och avslappnad atmosfär. Lokalen är liten och intim, och inredningen är rustik och charmig.


Sammanfattning:

A la Crêpe är en utmärkt restaurang för alla som älskar crêpes. De erbjuder ett stort utbud av vällagade och välsmakande galettes och crêpes, och servicen är vänlig och effektiv. Atmosfären är mysig och avslappnad, vilket gör A la Crêpe till en perfekt plats för en trevlig middag med vänner eller familj.


Betyg: mycket bra! En av de bästa restaurangerna i Stockholm.


Tips:

A la Crêpe är en populär restaurang, så det är en bra idé att boka bord i förväg.

De har en lunchbuffé på vardagar, vilket är ett prisvärt alternativ.

Om du har allergier eller kostbehov, tala om det för personalen så kan de anpassa din beställning.