sta pizzeriorna i Stockholm

Upptäck Stockholms smakrika skatter: De bästa pizzeriorna i staden

Stockholm erbjuder en mängd fantastiska pizzerior som tar denna älskade rätt till nya höjder. I staden finns ett brett utbud av pizzaställen som erbjuder olika stilar, smaker och upplevelser. Bland de bästa pizzeriorna i Stockholm hittar man restauranger som Deglabbet, Stella Pizza, Milano Pizzeria, och Crispy Pizza, som alla är värda ett besök av olika anledningar.

Deglabbet imponerar med sina kombinationer av smaker och generösa mängder ost som ger deras pizzor en fantastisk konsistens och smak. Stella Pizza sticker ut genom sitt fokus på detaljer och presenterar vackert presenterade pizzor med färska ingredienser. Milano Pizzeria, en dold pärla vid Tallkrogens tunnelbanestation, erbjuder autentisk italiensk pizza i toppklass som är väl värd att prova. Crispy Pizza överträffar förväntningarna med sina välbalanserade smaker och knapriga skorpor som verkligen lever upp till sitt namn.

Dessa är bara några av de många fantastiska pizzeriorna i Stockholm som erbjuder enastående smaker och unika upplevelser. Oavsett om man föredrar traditionella eller innovativa pizzavarianter finns det något för alla pizzaälskare i denna stad. Utforska Stockholms pizzerior och upptäck din egen favoritplats för en underbar pizzamåltid.

Här är en lista över 20 bästa pizzeriorna i Stockholm:


1. Deglabbet: Deglabbet serverar pizza med en fantastisk kombination av smaker. Deras generösa mängd ost ger pizzan en underbar konsistens och smak.


2. Stella Pizza: Stella Pizzeria imponerar med sitt fokus på detaljer. Pizzorna är vackert presenterade med färska ingredienser. Om du vill prova något utanför de traditionella pizzavarianterna är Stella Pizzeria ett bra val.


3. Milano Pizzeria: Milano Pizzeria, belägen vid Tallkrogens tunnelbanestation, är en dold pärla. Deras autentiska italienska pizza i toppklass är väl värd ett besök.


4. Crispy Pizza: Personalen på Crispy Pizza Bistro är enastående, men det är maten som verkligen sticker ut. Crispy Pizza Bistro lever verkligen upp till sitt namn när det gäller pizzorna.


5. Tellus Pizza: Atmosfären på Tellus Pizza är trevlig och inbjudande för gästerna. Maten är verkligen läcker, och deras utbud av pizzor är imponerande.


6. Pizza Fritta: Pizza Fritta erbjuder unika och lockande pizzor. Ta med dig dina favoritpizzor som takeout och njut av deras utsökta rätter.


7. Atilla's: Atilla's Pizza & Deli serverar fantastiskt god mat. Atmosfären är inbjudande och trevlig, vilket gör det till en perfekt plats att njuta av en läcker pizza.


8. 800 Grader: 800 Grader är känd för sina napolitanska pizzor, som tillagas i en vedeldad ugn. Deras tunna och krispiga skorpa tillsammans med färska och högkvalitativa ingredienser gör dem till en favorit bland pizzaälskare.


9. Pazzi Pizzeria är en kulinarisk pärla som erbjuder fantastiska smaker i varje tugga. Deras krispiga deg och fyllningar, som exempelvis svamp, skapar en otroligt god upplevelse. En måltid här mättar väl och ger en prisvärd gastronomisk njutning.


10. Giro Pizzeria: Giro Pizzeria är känd för sin autentiska italienska pizza. Med färska ingredienser och perfekt bakade skorpor levererar de en smakupplevelse som tar dig tillbaka till Italien.


11. La Vecchia Signora: La Vecchia Signora är ett hett tips för äkta italiensk pizza. Deras pizzor är välbalanserade och tillagas i en vedeldad ugn för att ge dem den perfekta konsistensen och smaken.


12. Il Bambino: Il Bambino är en charmig pizzeria som serverar traditionella neapolitanska pizzor. Deras tunna skorpor och autentiska smaker gör varje tugga till en njutning.


13. Vesuvio Pizzeria: Vesuvio Pizzeria är känd för sina generöst belegna pizzor och välsmakande såser. Deras pizzor har en perfekt balans mellan knaprig skorpa och saftiga toppingar.


14. Giro Tonno: Giro Tonno är specialiserad på tonfiskpizzor och erbjuder en unik smakupplevelse. Deras pizzor är välkomponerade med tonfisk av hög kvalitet och andra läckra ingredienser.


15. Primo Ciao Ciao: Primo Ciao Ciao är känd för sina innovativa och kreativa pizzakombinationer. Deras pizzor är fulla av smak och överraskningar, vilket gör varje besök till en kulinarisk upplevelse.


16. Oljebaren: Oljebaren erbjuder pizzor med en touch av Medelhavssmak. Deras pizzor är generöst tilltagna med olivolja och toppade med spännande ingredienser som oliver, fetaost och soltorkade tomater.


17. Pomodoro: Pomodoro är en populär pizzeria som är känd för sina färska och smakrika pizzor. Deras pizzor är välbalanserade och tillagas med kärlek och omsorg.


18. Da Peppe Pizzeria Napoletana: Da Peppe är en autentisk neapolitansk pizzeria där pizzorna tillagas enligt traditionella metoder och med äkta italienska råvaror. Deras pizzor har en luftig skorpa och en utsökt smak.


19. Omnipollos Hatt: Omnipollos Hatt är inte bara känt för sina fantastiska öl, utan också för sina innovativa och smakfulla pizzor. Deras pizzor har oväntade smakkombinationer som garanterat kommer att överraska och förföra dina smaklökar.


20. Il Padrino: Il Padrino serverar traditionella italienska pizzor med en autentisk touch. Deras pizzor är rikligt belegna och tillagas noggrant för att ge den perfekta balansen mellan smak och konsistens.


Dessa 20 pizzerior i Stockholm erbjuder olika stilar och smaker som tillfredsställer alla pizzafantaster. Utforska dem och upptäck din egen favoritpizza i staden!

Här är en topplista över 20 bästa pizzeriorna i Stockholm med stora pizzor tillsammans med en kort beskrivning av varje restaurang och varför de är värda ett besök. 


1. Vezzo: Vezzo är känd för sina enorma och läckra pizzor. Med generöst beströdda pålägg och perfekt tillagad deg är deras pizzor en fröjd för smaklökarna. Atmosfären är mysig och personalen vänlig, vilket gör Vezzo till ett måste för pizzaälskare.


2. Giro Pizzeria: Giro Pizzeria erbjuder ett brett utbud av stora och välsmakande pizzor. Deras tunna och krispiga skorpa kombinerat med rikliga mängder färska och högkvalitativa ingredienser gör detta till en favoritdestination för pizzakonnässörer.


3. Da Peppe: Da Peppe är känd för sina traditionella italienska pizzor med generösa storlekar. Deras pizzor har en perfekt balans mellan smaker och deras rustika atmosfär skapar en autentisk matupplevelse.


4. Sorriso: Sorriso serverar riktigt stora och härligt smakrika pizzor. Deras kreativa kombinationer av färska ingredienser och högkvalitativa ostar gör varje tugga till en glädje. Besök Sorriso för en pizzaupplevelse utöver det vanliga.


5. Il Forno Italiano: Med generösa storlekar och ett brett utbud av pizzor har Il Forno Italiano något för alla. Deras krispiga skorpa och läckra pålägg gör detta till en plats värd att besöka för alla pizzaälskare.


6. 450° Gradi: 450° Gradi är en pizzeria som erbjuder stora och smakrika pizzor. Deras pizzor har en härlig konsistens och en perfekt balans mellan såser, ostar och pålägg. Besök denna restaurang för en autentisk smak av Italien.


7. Enzo's Pizzeria: Enzo's Pizzeria serverar generöst tilltagna pizzor med högkvalitativa ingredienser. Deras smakrika såser och ostar, tillsammans med perfekt bakad deg, gör varje pizza till en fest för smaklökarna.


8. 800 Grader: Med sitt fokus på kvalitetsingredienser och noggrant tillagade pizzor erbjuder 800 Grader en upplevelse utöver det vanliga. Deras stora pizzor är välsmakande och har en perfekt balans mellan smaker.


9. Da Michele: Da Michele är känd för sina traditionella napolitanska pizzor. Deras pizzor har en generös storlek och en perfekt kombination av smaker. Besök Da Michele för en autentisk italiensk pizzoupplevelse.


10. Peppes Pizza: Peppes Pizza serverar stora och fylliga pizzor med ett brett utbud av pålägg att välja mellan. Deras pizzor har en perfekt balans mellan krispighet och mjukhet, och deras vänliga atmosfär gör det till en trevlig plats att besöka.


11. Vapiano: Vapiano erbjuder en variation av stora och välsmakande pizzor med färska ingredienser. Deras pizzor har en härlig skorpa och en perfekt kombination av smaker.


12. Il Bambino: Il Bambino serverar generöst tilltagna pizzor med högkvalitativa pålägg. Deras pizzor har en härlig smak och deras mysiga atmosfär gör det till en trevlig plats att njuta av en pizza på.


13. La Vecchia Signora: La Vecchia Signora erbjuder välsmakande pizzor med generösa storlekar. Deras pizzor har en perfekt balans mellan ostar, såser och pålägg, vilket gör dem till en fröjd för smaklökarna.


14. Bella Donna Pizzeria: Bella Donna Pizzeria serverar stora och smakrika pizzor med ett brett utbud av pålägg. Deras pizzor har en härlig konsistens och deras vänliga personal skapar en välkomnande atmosfär.


15. Pane Vino: Pane Vino är känt för sina stora och läckra pizzor. Deras pizzor har en perfekt balans mellan krispighet och mjukhet, och deras generösa pålägg gör varje tugga till en njutning.


16. Il Gambero: Il Gambero serverar välsmakande pizzor med generösa storlekar. Deras pizzor har en härlig smak och deras mysiga atmosfär gör det till en trevlig plats att njuta av en pizza på.


17. Pomodoro Pizzeria: Pomodoro Pizzeria erbjuder stora och smakrika pizzor med en perfekt balans mellan såser, ostar och pålägg. Deras vänliga personal och mysiga atmosfär gör det till en trevlig plats att besöka.


18. Pizzabakeriet: Pizzabakeriet är känt för sina generösa storlekar och smakrika pizzor. Deras pizzor har en härlig krispighet och välsmakande pålägg, vilket gör dem till en favorit bland pizzaälskare.


19. Pappa Grappa: Pappa Grappa serverar stora och välsmakande pizzor med högkvalitativa ingredienser. Deras pizzor har en perfekt balans mellan smaker och deras mysiga atmosfär skapar en trevlig matupplevelse.


20. Vesuvio Pizzeria: Vesuvio Pizzeria erbjuder generöst tilltagna pizzor med en variation av pålägg att välja mellan. Deras pizzor har en härlig smak och deras vänliga personal gör det till en