Le Beirut i Heron City

Vi på Guide To Stockholm hade nyligen nöjet att besöka Le Beirut i Heron City 

Vi kan med glädje säga att maten och vinet var fantastiskt gott. Bilderna i vårt bildspel nedan talar verkligen för sig själva och ger en inblick i den läckra maten och den trevliga atmosfären som restaurangen har att erbjuda.

Le Beirut är en libanesisk restaurang som bjuder på en spännande och autentisk smakupplevelse 

Här kan du upptäcka libanesisk mat som om du var i Beirut, utan att resa utomlands. Det orientaliska köket har så mycket att erbjuda och på Le Beirut kan du utforska alla smaker och dofter.

Men det är inte bara maten som är en höjdpunkt på Le Beirut. Atmosfären är varm och välkomnande, vilket skapar en härlig stämning. Den vackra uppläggningen av maten är också en imponerande detalj som verkligen sätter pricken över i:et på hela matupplevelsen.

Sammanfattningsvis kan vi verkligen rekommendera Le Beirut till alla som söker en autentisk och utsökt libanesisk matupplevelse i Stockholm. Besöket på Le Beirut kommer garanterat att bli en minnesvärd och smakfull upplevelse.

Dessutom kan man avsluta kvällen med massor av roliga aktiviteter på Heron City, såsom bio, bowling, spel och mycket mer. Det är verkligen en plats där man kan njuta av en hel kväll med god mat och underhållning. Vi på Guide To Stockholm rekommenderar starkt att besöka Le Beirut och upptäcka allt som Heron City har att erbjuda.

Att rödbetorna, såserna och de spännande saladerna var så oroligt smakrika visar att Le Beirut verkligen sätter stor vikt vid att använda färska och välsmakande ingredienser. Det är särskilt imponerande när det gäller libanesisk mat, där det är viktigt att hitta en balans mellan olika smaker och texturer. Rödbetorna är ofta en av ngredienserna i libanesiska rätter och när de är tillagade på rätt sätt, kan de ge en sötsyrlig och förförisk smak. Såserna är också en viktig del av den libanesiska matkulturen och det är fantastiskt att smaka på Le Beirut mat då den var så smakrik och läcker. De spännande salladerna ger en friskhet och variation som verkligen höjer smakupplevelsen till en högre nivå.

Bildgalleri

Vill du se ännu mer läcker mat från Le Beirut så kolla in bildgalleriet här.

Le Beirut - Heron City

Adress: Dialoggatan 2, 141 75 Kungens Kurva

Öppettider för Le Beirut:

Måndag: 10:30-22:00

Tisdag: 10:30-22:00

Onsdag: 10:30-22:00

Torsdag: 10:30-22:00

Fredag: 10:30-23:00

Lördag: 11:00-23:00

Söndag: 11:00-22:00

Boka bord: https://lebeirut.se/hem/boka-bord 

Hemsida: https://lebeirut.se

Catering: https://lebeirut.se/catering/