91:an

 Restaurang 91:an - Lunch och À la carte Södermalm

Adress: Ringvägen 91, 118 60 Stockholm

Telefon: 072-203 88 98

Recension av Restaurang 91:an - Lunch och À la carte:

Vi besökte Restaurang 91:an - Lunch och À la carte med tre medarbetare och blev mycket nöjda med vårt besök. Restaurangen erbjöd en trevlig atmosfär och vänlig service, och maten var riktigt bra.

Vi hade möjlighet att prova flera rätter från deras ordinarie meny. Räcksalladen med körsbärstomater var fräsch och välsmakande, och planksteken var saftig och välgrillad. Charkbrickan bjöd på en variation av läckra charkuterier, och fish and chips var väl friterad och smakade fantastiskt. Pommes frites med bacon var en härlig kombination av krispighet och sälta.

En särskild höjdpunkt var möjligheten att ta roliga bilder under vårt besök. Att kunna göra vårt eget iskaffe och is till bilderna var en extra kul touch som vi uppskattade.

Restaurang 91:an erbjöd även en omfattande lunchmeny med olika alternativ varje dag, vilket är perfekt för affärsluncher eller snabba måltider under veckan. Vi kunde se att de hade olika rätter som fläsknoisette, kycklingcurry, lasagne, korv Stroganoff och smörstekt kummelfilé på deras lunchmeny.

Sammanfattningsvis vill vi tacka Restaurang 91:an - Lunch och À la carte för en riktigt bra matupplevelse. Vi rekommenderar definitivt detta ställe för alla som är ute efter god mat och en trevlig atmosfär i Stockholm. Vi kommer gärna tillbaka vid tillfälle och utforska mer av deras meny.

91:an

Restaurang 91:an - Lunch och À la carte Södermalm

Adress: Ringvägen 91, 118 60 Stockholm

Telefon: 072-203 88 98