Mas que tapas Stockholm

Öppettider:

Lunch: Mån-Fredag  11:00-15:00

Kväll: Tis-tors 16:00-23:00

Fredag: 16:00-01:00

Lördag: 16:00-01:00

Hemsida: https://masquetapas.se 

Guide to Stockholm besökte Mas que tapas Stockholm den 10 februari 2023

Om du letar efter en matupplevelse olik alla andra, behöver du inte leta längre än Mas Que Tapas i Stockholm. Nyligen besökte Guide to Stockholm denna fantastiska restaurang och vi var verkligen imponerade av vad vi hittade.


Från det ögonblick vi gick in möttes vi av vänlig och uppmärksam personal som såg till att vår upplevelse var inget annat än exceptionell. Atmosfären i restaurangen var varm och inbjudande, och gästerna där kunde inte ha varit gladare över att ha oss.


Men det som verkligen tog andan ur oss var maten. Varje maträtt var noggrant utformad och full av smak. Vi var imponerade av kvaliteten och presentationen av varje maträtt och kunde inte få nog.


Sammantaget var vår upplevelse på Mas Que Tapas fantastisk.
Om du letar efter en oförglömlig matupplevelse i Stockholm är det här platsen att gå. Personalen, maten och atmosfären kommer att göra dig helt nöjd och vill ha mer. Missa inte denna otroliga restaurang – boka ditt bord idag!


Stig in i hjärtat av Spanien på Mas Que Tapas

där du kan uppleva den varma och välkomnande atmosfären i ett familjehem. Vår meny är fylld med autentiska spanska recept, vidarebefordrade från våra mormödrar, som kommer att transportera dina smaklökar direkt till Medelhavet.


På Mas Que Tapas strävar vi efter att skapa en varm och inbjudande miljö för våra gäster, där du kan koppla av och njuta av en utsökt måltid. Oavsett om du äter ensam eller med en grupp har vi den perfekta rätten för dig.


Så varför vänta? Unna dig en smak av Spanien och kom och ät med oss. Vi lovar ett varmt välkomnande och en måltid som du aldrig kommer att glömma. ¡Buen provecho!

Mas que tapas Stockholm