Ho's Tapas Kök & Bar

Recension av Ho's Tapas Kök & Bar i Stockholm:

Jag och några vänner besökte nyligen Ho's Tapas Kök & Bar i Stockholm, och jag måste säga att det var en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Denna restaurang erbjuder en unik fusion av thailändsk och kinesisk mat i form av tapas, och vi blev positivt överraskade av den fantastiska smakupplevelsen.

Först och främst imponerade menyn med sitt breda utbud av asiatiska tapasrätter. Vi beställde ett antal rätter för att dela och prova så många smaker som möjligt. De färska vårrullarna med räkor och nudlar (Pea sod) var en läcker start. Därefter följde grillad kyckling med teriyakisås (Chicken Teriyaki), friterad anka med kinesiska pannkakor (Duck Wrap), och friterade thai fiskkakor (Tod Man Pla), som alla var fulla av smak och perfekt tillagade.

En annan höjdpunkt var den spicy seafood salad (Yam Seafood) med räkor och bläckfisk. Den hade en perfekt balans av hetta och fräschör och var otroligt god. För vegetarianer finns också ett bra utbud av alternativ, inklusive tofu och vegetariska vårrullar.

Vi kunde inte motstå att prova några av deras specialiteter, som grillad marinerad fläskkarre med starksås (Moo Yang) och panko-friterade räkor med sötsyrlig sås (Goong tod). Dessa rätter var en smaksensation och visade på kockarnas förmåga att balansera olika smaker och konsistenser.

En höjdpunkt för oss var deras rå laxrätter, särskilt Ho lax med stark wasabi sås och Lax mayo med spicy-mayo och roe. Dessa rätter var otroligt färska och presenterades vackert.

Till dessert avslutade vi med Roti, en friterad thailändsk pannkaka med banan, vaniljglass, kondenserad mjölk och chokladsås. Det var den perfekta sötavslutningen på vår måltid.

Utöver den enastående maten var servicepersonalen vänlig och hjälpsam. De hjälpte oss att navigera i menyn och gav oss rekommendationer baserat på våra smaker och preferenser.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Ho's Tapas Kök & Bar till alla som letar efter en unik och utsökt matupplevelse i Stockholm. Denna restaurang har verkligen tagit asiatiska smaker till en ny nivå genom sina kreativa tapasrätter. Vi kommer definitivt att återvända för att utforska mer av deras spännande meny.