Raouche

Recension av restaurang Raouche på Södermalm

Läs mer. 

Vårt senaste besök på restaurang Raouche på Södermalm i Stockholm var en smakupplevelse som vi sent kommer att glömma. Raouche erbjuder en resa till Libanons smakvärld, och vi blev inte besvikna.

Maten på Raouche är helt enkelt fantastisk. Vi valde avsmakningsmeny nummer 2 med grillalternativ, som inkluderade en imponerande mångfald av både kalla och varma meza-rätter. Höjdpunkterna från de kalla meza-rätterna inkluderade den krämiga hummusen, den mustiga mhammara-röran och den uppfriskande labnen. Varma meza-rätter som falafel och sujuk imponerade också med sin fräschhet och smakrikedom.

En av de mest minnesvärda rätterna var de grillade lammracken, som var perfekt tillagade och fulla av smak. Dessutom imponerade räckorna stort på våra smaklökar.

Servicen på Raouche var också utmärkt. Personalen var vänlig, kunnig och uppmärksam utan att vara påträngande, vilket bidrog till den trevliga atmosfären under vår måltid.

Sammanfattningsvis var vårt besök på restaurang Raouche en enastående upplevelse. Om du är ute efter en autentisk libanesisk matupplevelse i Stockholm är Raouche ett måste. Vi ser fram emot att återvända för att utforska mer av deras utsökta meny.

Kära personal på restaurang Raouche,

Vi vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till er för den fantastiska upplevelsen vi hade under vårt besök hos er. Er gästfrihet, professionalism och omtänksamhet gjorde verkligen vår tid hos er minnesvärd.

Från det ögonblick vi kom in genom dörrarna möttes vi av vänliga leenden och en varm atmosfär. Er kunskap om menyn och er förmåga att guida oss genom era utsökta rätter gjorde vår måltid ännu mer njutbar.

Tack för att ni tog er tid att se till att vi hade allt vi behövde och för att ni gjorde oss känna oss välkomna under hela vår vistelse. Er uppmärksamhet och service överträffade verkligen våra förväntningar.

Vi ser fram emot att återvända till Raouche för att utforska mer av er härliga meny och för att njuta av er gästfrihet igen. Tack än en gång för en underbar upplevelse.

Vänliga hälsningar, Simon Blomqvist och Glenn Gillenberg.