Hermans

Det veganska matparadiset på Södermalm

Ett litet urval av deras rätter, fler rätter presenteras dagligen när du besöker Hermans

Hermans

Vi är glada att kunna dela med oss av vårt senaste besök på Hermans i Stockholm, där vi fick njuta av deras utsökta bakverk. Platsen var trevlig och bakverken var fantastiska, som du kan se på bilderna.

Hermans är känt för sina läckra bakverk, och vi blev inte besvikna. Vi provade deras morotstårta, valnötstårta och damsugare, och varje tugga var en smaksensation. Morotstårtan var saftig. Valnötstårtan hade en härlig konsistens och rik nötig smak. Damsugaren var en intressant och god bakelse.

Hermans är känt för sin veganska buffé som lockar både veganer och icke-veganer med sina läckra rätter. 

Personalen var vänlig och atmosfären var avslappnad, vilket gjorde besöket ännu trevligare. Vi avslutade vår upplevelse på Hermans med fulla magar och glada hjärtan. Det var verkligen en plats där vi kände oss välkomna och omhändertagna.

Om du är i Stockholm och vill njuta av goda bakverk i en trevlig miljö, rekommenderar vi definitivt Hermans. Vi ser redan fram emot vårt nästa besök på denna fantastiska plats!

Upptäck Den Oslagbara Veganska Lasagnen hos Hermans i Stockholm

I Stockholms matlandskap finns det en pärla som har fått smaklökar att dansa av glädje - Hermans. Denna anmärkningsvärda restaurang har lyckats skapa något magiskt: den godaste veganska lasagnen i hela staden.

Hermans har länge varit känt för att erbjuda en generös och varierad buffé med uteslutande vegetariska och veganska alternativ. Men det är deras veganska lasagne som verkligen sticker ut och har blivit en sann favorit bland både köttätare och vegetarianer.

Vad som gör Hermans veganska lasagne så enastående är inte bara smaken utan också kärleken och omsorgen som läggs ner i varje skikt. Den lena och krämiga béchamelsåsen, kombinerad med smakrika tomatsåsen och färskheten från de olika grönsakerna, skapar en harmoni som är svår att hitta någon annanstans. Varje tugga är som en resa genom en symfoni av smaker som dansar över dina smaklökar.

Det är inte bara själva lasagnan som imponerar, utan även den pittoreska utsikten från Hermans terrass. Beläget på en kulle erbjuder restaurangen en hisnande panoramavy över staden, vilket gör måltiden till en fullständig upplevelse för både ögat och gommen.

Oavsett om du är en inbiten vegan, nyfiken på vegetarisk mat eller helt enkelt en finsmakare, är Hermans veganska lasagne ett måste-prova i Stockholm. Deras passion för matlagning och högkvalitativa ingredienser skapar en rätt som kommer att göra ett varaktigt intryck och lämna dig längtande efter mer.

Här kommer lite bilder på vi som provade Hermans samt Stockholm med omgivande stad runt Hermans

Här nedan har ni Simon Blomqvist som är fotograf på Guide To Stockholm

Gäster