Falloumi

Recension av Falloumi – En Fin-falafel i Skanstull

Vi besökte Falloumi, en härlig restaurang i Skanstull som specialiserar sig på fin-falafel. Atmosfären var avslappnad och inbjudande, och personalen var vänlig och hjälpsam. Läs mer...

Vi provade deras välkända falafel, och det var verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga. Falafeln var perfekt tillagad och kryddad, vilket gav en fantastisk textur och smak. Vad som verkligen imponerade var den vegetariska kebabtallriken, som överträffade förväntningarna och var betydligt godare än en vanlig kebabtallrik. Den var fräsch, saftig och full av olika smaker som kompletterade varandra perfekt.


Menyn på Falloumi är omfattande och erbjuder något för alla. Vi provade även några alkoholfria drinkar en fin avslutning på måltiden som inte lämnade något att önska.


Faloumi strävar efter kvalitet och det märks tydligt i deras användning av färska ingredienser. Deras bowls, som STEN, SAX och PÅSE, erbjuder olika kombinationer av falafel, ris, hummus, halloumi och andra läckra tillbehör. Det är tydligt att varje rätt är noggrant komponerad för att ge en komplett och tillfredsställande måltidsupplevelse.


Vi uppskattade också det faktum att Falloumi har en vegansk kebabalternativ och introducerar nya veganska rätter varje vecka. Det visar deras engagemang för att tillgodose olika kostpreferenser och hålla menyn spännande för sina kunder.


Sammanfattningsvis är Falloumi definitivt värt ett besök om du letar efter en smakfull och nyskapande upplevelse av falafel och vegetariska alternativ. Vi lämnade restaurangen mätta, belåtna och inspirerade att återkomma för att prova fler av deras läckra rätter.


Besök deras hemsida för mer information och för att spela deras interaktiva spel: Falloumi

Text oxh fotograf Simon Blomqvist