Hello Bangkok bilder och recession av Guide To Stockholm

Vi på Guide To Stockholm hade nyligen äran att besöka Hello Bangkok på Kungsgatan 62 i Stockholm för att testa deras mat och det var verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga!

Läs mer längre ner. 

Besök på Hello Bangkok

Vi på Guide To Stockholm hade nyligen äran att besöka Hello Bangkok på Kungsgatan 62 för att testa deras mat och det var verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga!

Vi kunde njuta av friterade räkor, röd curry-kyckling, melon som var delikat skuren som en stor blomma, mango, rödbeta i form av en ros, vårrullar som var väldigt frasiga och goda, massor med härlig chili, fantastisk sallad med lax, ris, thai basilika, Pad Thai - och det var bara några av de fina rätterna som ni kan se på bilderna.

Det var tydligt att maten på Hello Bangkok tillagades med kärlek och passion. Det fanns så många fantastiska rätter att välja mellan och alla var både vackert presenterade och oerhört smakfulla. Dessutom bidrog underhållningen med karioke till en riktigt rolig och minnesvärd kväll.

Vi kan starkt rekommendera Hello Bangkok för alla som vill uppleva autentisk thailändsk mat i en trevlig miljö. Besöket var verkligen en fantastisk upplevelse som vi kommer att minnas länge!

Saens fiction recension av Besöket på Hello Bangkok: En Smakupplevelse från en Annan Värld

I en verklighet där smaker och dofter vävdes samman till en förbluffande symfoni, hade Guide to Stockholm den förmånen att trampa in i Hello Bangkok på Kungsgatan 62. Det var som att kliva in i en annan värld, en där kulinariska äventyr var inga gränser existerade. Där röd curry-kyckling dansade i harmoni med delikat skuren melon som en blomstrande skapelse. En rosenformad rödbeta och en magnifik blomma av mango förenade sig för att skapa en konstnärlig palett av smaker.

Vårrullarna kunde ha varit hämtade från sagornas rike, där de frasiga och älskvärda skapelserna fann sin plats. Chilin växte som eld i en trädgård av äventyr, och en sallad med lax skapade en harmonisk balans mellan jord och hav. Pad Thai var som en resa genom tid och smak, ett mysterium som avslöjades med varje tugga.

Det var som om maten på Hello Bangkok inte bara berörde gommen, utan själva själen. En andaktsfull kärlek och passion flödade genom varje rätt, skapade med en omsorg som tydligt genomsyrade varje presentation och smak. Äventyret stannade inte där – karaokeförtjusningen lämnade oss med minnen av skratt och sång i en natt som aldrig skulle blekna.

För de som söker autentisk thailändsk mat i en omgivning som sträcker sig bortom det bekanta, är Hello Bangkok en portal till en smakvärld som är allt annat än vanlig. Vårt besök var en resa genom tid och smak, ett minne som genljuder i evigheten.