Tradition

Restaurang Tradition: En Smakresa Genom Det Svenska Och Nordiska Köket

Restaurang Tradition, belägen på Österlånggatan 1 i hjärtat av Stockholm, är en plats som lever upp till sitt namn genom att erbjuda en smakfull upplevelse av det svenska och nordiska köket. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2021 har detta etablerade matställe blivit en favoritdestination för lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran.

Meny för Alla Smaker

Tradition har en meny som hyllar det svenska och nordiska skafferiet. Här hittar du rätter som är tillagade med noggrannhet och omsorg, med noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Oavsett om du är ute efter klassiska smaker eller moderna kulinariska överraskningar kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar.

Restaurangen erbjuder också sällskapsmenyer för större grupper. Om du är en grupp på 12-16 personer kan du boka det stora bordet mitt i matsalen. För ännu större sällskap över 16 personer erbjuds flera bordslösningar. Alla bokningar för grupper över 8 personer kräver en förbeställning av sällskapsmeny, och du kan hitta menyvalen på deras hemsida.

Boka Bord Smidigt

För att boka bord på Restaurang Tradition för sällskap upp till 8 personer används en enkel bokningsapplikation på deras webbplats. De tar inte emot bokningar för mindre grupper via telefon eller e-post. Om du har en barnvagn med dig, kan du inte ta med den in i restaurangen på grund av begränsat utrymme, men det finns möjlighet att parkera den på deras innegård.

För större sällskap och bokningsförfrågningar, inklusive information om sällskapsmenyer, kan du kontakta dem via e-post. Observera att restaurangen har en kvadratisk lokal och kan därför inte erbjuda en separat privat del för större sällskap.

Restaurang Tradition är definitivt en destination som du inte vill missa när du är i Stockholm. Oavsett om du är ute efter en härlig lunchupplevelse eller en minnesvärd middag med vänner och familj kommer Tradition att leverera en smakresa genom det svenska och nordiska köket som du sent kommer att glömma.

Exmpel på meny
Meny på Restaurang Tradition

Gruppmeny (595:- per person)

Vegetariskt alternativ finns på begäran

Premium Gruppmeny (780:- per person)

Lägg till ett skräddarsytt vinpaket till menyn för en extra smakupplevelse