Samrat of India Södermlam

Smakfull indisk matupplevelse på Samrat of India

Vi hade nyligen nöjet att besöka Samrat of India på Katarina Bangata 27 och ville dela våra intryck av restaurangen.

Vi började med att prova deras Samosa-grönsak, som är en indisk pirog fylld med grönsaker och serveras med myntsås. Den var välsmakande och ett trevligt sätt att inleda måltiden. Naan-bröden med vitlök var perfekt tillagade och hade en härlig smak av vitlök. Mango lassie var en uppfriskande och söt dryck som kompletterade maten bra.

Restaurangen hade en varierad meny med olika förrätter och huvudrätter att välja mellan. Vi kan särskilt rekommendera deras Samrat Specialrätter. Vi hade möjlighet att prova Samrat Chicken, som var kycklingfiléer med specialkryddor, marinerade, grillade och friterade i bashonmjöl, serverade med krossade cashewnötter i tomatsås. Det var en smakrik och välbalanserad rätt.

Sammanfattningsvis var vårt besök på Samrat of India en positiv upplevelse. Maten var god, även om det fanns några små förbättringspunkter, och atmosfären var trevlig. Om du letar efter indisk mat i området är det värt att ge denna restaurang ett försök.

Maten på Samrat of India var bra, och vi skulle ge den betyget 4 av 5. Du kan nå dem på telefonnummer 08-644 83 82 om du vill göra en bokning eller få mer information om deras meny.

Kära ägare av Samrat of India,

Vi vill ta tillfället i akt att rikta vårt hjärtliga tack till dig för att ha drivit din restaurang i hela 30 år. Det är en imponerande prestation och en stor bedrift att ha skapat en sådan plats där människor kan njuta av fantastisk indisk mat och gästfrihet.

Din hängivenhet och passion för att erbjuda god mat och en trevlig atmosfär har säkerligen glatt otaliga besökare genom åren. Din restaurang har blivit en del av våra minnen och en destination för kulinariska äventyr.

Vi är tacksamma för de läckra måltider vi har avnjutit hos dig och ser fram emot att skapa fler minnen på Samrat of India i framtiden. Må ditt fortsatta arbete bli lika framgångsrikt och uppskattat som det har varit under dessa 30 år.

Tack än en gång för din dedikation och för att du har berikat våra liv med din kulinariska skicklighet.

Med vänliga hälsningar,

Guide to Stockholm themet.