Tiger Sushi & wok

Tiger Sushi & Wok på Kungsholmen

Adress: Hantverkargatan 28, 11221 Stockholm

Telefon: 086513182

Öppettider: Måndag - Lördag: 11:00 - 21:00, Söndag: Stängt

Tiger Sushi & Wok på Kungsholmen


Välkommen till Tiger Sushi & Wok, där vi specialiserar oss på att skapa läckra matupplevelser för våra gäster. Beläget på Kungsholmen i Stockholm, strävar vi efter att erbjuda prisvärd och högkvalitativ sushi och wokrätter för alla smaker.


Om oss:

På Tiger Sushi & Wok är vi mer än bara en restaurang, vi är en familj. Vi älskar att laga mat och delar vår passion för god mat med våra gäster. Vi tror på att ständigt förbättra oss och välkomnar dina synpunkter och feedback för att göra din upplevelse ännu bättre.


Vår meny:

Från traditionell sushi till smakrika wokrätter, vår meny erbjuder något för alla smaker. Välj bland ett brett utbud av sushiset, inklusive blandade och vegetariska alternativ. För de som föredrar wok, utforska våra läckra rätter som tempura, yakitori och våra signaturrätter med kyckling, lax eller tofu.


Veckans tips:

Varje vecka erbjuder vi speciella rätter som är värda att prova. Från våra saftiga oxfilé till våra läckra scampirätter, det finns alltid något nytt och spännande att utforska på Tiger Sushi & Wok.


Galleri:

Vi älskar att laga våra maträtter och delar gärna med oss av bilder från vår kök. Utforska vårt galleri för att se några av våra mest populära rätter och låt dig inspireras till ditt nästa besök.


Hitta hit:

Besök oss på Hantverkargatan 28 i Stockholm och upplev en måltid utöver det vanliga. Kontakta oss gärna via telefon eller e-post för bordsbokning eller förfrågningar. Vi ser fram emot att välkomna dig till Tiger Sushi & Wok för en smakrik upplevelse att minnas.

Jämförelse av bilder, bilderna ovanför är fotograferade med digital systemkamera och bilderna nedan är fotogtraferade med iPhone 15 Pro Max.
Fotograf Simon Blomqvist