Guide 360

Upplev världen på ett nytt sätt med Guide 360

Ta din verksamhet till nästa nivå med Guide 360:s Interiör Visualisering

Med Guide360 Basic kan du erbjuda dina kunder en unik och realistisk upplevelse av dina lokaler. Våra högkvalitativa 360 graders foton ger en verklig känsla av att vara på plats och utforska ditt företag från alla vinklar. Med Google Street View-teknik för inomhusmiljöer kan dina kunder ta en virtuell promenad genom dina lokaler och bekanta sig med din butik eller företagsbyggnad innan de ens har besökt den fysiska platsen. Detta ökar både din tillgänglighet online och din närvaro på Google. Med certifierade Google-fotografer dokumenteras dina lokaler enligt Googles riktlinjer för att ge dig den ultimata virtuella rundturen. Låt oss leda nya kunder direkt in i dina lokaler och öka din kundbas med Guide360 Basic.

Priser

Våra priser börjar på endast 4 900 SEK per projekt och vi garanterar hög kvalitet på vårt arbete.


Här är några fördelar med en 360 graders virtuell rundtur:


Frågor och svar

Hur mycket extra trafik, besökare och kunder kan man förvänta sig med 360 graders virtuell rundtur i Stockholm för en restaurang? 

En 360-graders virtuell rundtur kan vara en användbar marknadsföringsverktyg för en restaurang. Det kan öka synligheten för företaget och locka fler potentiella kunder att besöka restaurangen. Det kan också hjälpa till att öka kundernas engagemang och intresse för restaurangen.


Det är dock svårt att uppskatta exakt hur mycket extra trafik, besökare och kunder en restaurang kan förvänta sig att få genom att tillhandahålla en virtuell rundtur. Det beror på en mängd faktorer, inklusive hur populär restaurangen redan är, hur väl den marknadsförs, vilken målgrupp den riktar sig till och hur väl utförd den virtuella rundturen är.


Generellt sett kan en 360-graders virtuell rundtur förväntas öka exponeringen för restaurangen och kan locka fler kunder att besöka restaurangen. Men för att säkerställa att det ger önskad effekt kan det vara en god idé att kombinera det med andra marknadsföringsåtgärder och strategier för att nå ut till en bredare publik.

Så här beställer du våra tjänster - kontaktuppgifter för beställning

Email: guidetostockholm.se@gmail.com

Tel: 08 400 20 620 

Mobil: 0735 30 74 74