Stella Pizzeria - Upplev nya smaker och spännande ingredienser på Södermalm

Nya smaker och spännande ingredienser hos Stella Pizzeria på Södermalm

GuideToStockholm.se besökte nyligen Stella Pizzeria på Södermalm och blev positivt överraskade av deras goda pizzor och innovativa smakkombinationer. På Stella Pizzeria vågar de experimentera med nya och spännande ingredienser, vilket syns tydligt på bilderna.

Vi blev förtjusta i deras smakrika pizzor som utstrålar kreativitet och omsorg. Det finns en mängd olika kombinationer att välja mellan, och vi rekommenderar verkligen att prova deras unika variationer. De vågar tänja på gränserna och bjuda på oväntade smakupplevelser.

Vi imponerades av Stella Pizzerias känsla för detaljer och presentation. Pizzorna är vackert presenterade med fräscha och färgstarka ingredienser som får vattnet att rinna i munnen. Det är verkligen en fest för både ögonen och smaklökarna.

Om du är redo att utforska nya smaker och äventyra dig utanför de traditionella pizzavarianterna, så är Stella Pizzeria på Södermalm platsen att besöka. Du kommer inte bli besviken. Boka ett bord och ge dig själv chansen att njuta av deras läckra pizzor med spännande ingredienser.

Stellas historia

Stella pizza grundades av Danny Falkeman och Jonas Lagerström den 1 januari, 2022, på alla pizzeriors stora dag. Vår ambition är att utmana pizzabranschen till en modern och mer hållbar utveckling, inte minst när det gäller schyssta arbetsvillkor.


Pizzan vi serverar har rötter i den svenska pizzatraditionen, välkryddad med det napolitanska arvet. Vårt blygsamma mål är att lagom till nyårsdagen 2024 vara Sveriges både största och bästa pizzakedja.


Ägare

Hela teamet består av 

Executive chef Danny Falkeman

CEO Jonas Lagerström

Construction Development Kewin Rustas

General Manager Kim Boqvist

Head of Economy Pernilla Liljeros