Bästa restaurangerna på Östermalm

Topprestauranger på Östermalm: Upplev Kulinariska Höjdpunkter med TURES

Här är en lista över de bästa restaurangerna på Östermalm


1. TURES - En fantastisk restaurang med en unik och smakrik meny. Här kan du njuta av läcker tonfisktartar, friterad broccolini och mycket mer. Den oslagbara servicen gör besöket minnesvärt.


2. Gastrotek Zink: En modern restaurang med en innovativ meny som kombinerar svenska smaker med internationell inspiration. Prova deras prisbelönta kött- och fiskrätter, och missa inte deras välkända ostbricka. Atmosfären är avslappnad och elegant.


3. Eriks Gondolen: Beläget på en av Stockholms mest ikoniska platser erbjuder denna restaurang enastående utsikt över staden. Med gourmetmat och en elegant atmosfär är detta ett utmärkt val för en speciell middag.


4. Bobergs Matsal: För en sofistikerad matupplevelse är Bobergs Matsal ett utmärkt val. Deras kreativa tolkning av svenska klassiker och internationella rätter får gästerna att återvända om och om igen.


5. Sturehof: En Stockholmsklassiker som serverar färska skaldjur och klassiska svenska rätter. Sturehof erbjuder en livlig atmosfär och en omfattande vinlista.


6. Miss Voon: För en spännande fusion av asiatiska och sydamerikanska smaker är Miss Voon platsen att besöka. Deras delade rätter och moderna inredning ger en unik matupplevelse.


7. Pelikan: En traditionell svensk krog med rustik inredning och autentisk mat. Här kan du njuta av klassiker som köttbullar, gravad lax och surströmming.


8. Gastrologik: En restaurang med fokus på gastronomi och kreativitet. Gastrologik erbjuder en överraskningsmeny som ändras ofta, vilket ger dig möjlighet att utforska nya smaker.


9. Riche: En livlig restaurang med en lång historia. Riche erbjuder en meny med både franska och svenska rätter, och dess mysiga atmosfär gör den till en populär destination.


10. Farang: Specialiserad på modern asiatisk mat, kommer Farang att ta dig på en smakresa genom Sydostasien. Deras delade rätter och innovativa smaker gör det till en minnesvärd upplevelse.


11. Ekstedt: För en unik matupplevelse, besök Ekstedt, där all mat tillagas över eld och rök. Deras fokus på naturliga smaker och högkvalitativa råvaror gör det till en gastronomisk höjdpunkt.


12. Djuret: En restaurang som fokuserar på noga utvalda kötträtter. Djuret erbjuder en köttmeny som ändras regelbundet, vilket ger dig möjlighet att prova olika delikatesser.


13. Rolfs Kök: En charmig restaurang med rustik atmosfär. Rolfs Kök serverar svenska rätter med en modern twist och är ett utmärkt val för en avslappnad och god måltid.


14. Brasserie Godot: Inspirerad av den franska bistromaten erbjuder Brasserie Godot en varierad meny med klassiska rätter och en avslappnad atmosfär.


15. AG: Denna restaurang är känd för sina välsmakande hamburgare och innovativa drycker. Perfekt för en avslappnad och god middag med vänner.


16. StikkiNikki: Om du är sugen på en efterrätt, missa inte StikkiNikki. Denna glassbutik erbjuder handgjord glass med unika smaker som passar alla smakpreferenser.


17. Adam & Albin Matstudio: En modern och kreativ restaurang som erbjuder en fängslande matupplevelse. Deras smakfulla rätter är både vackert presenterade och fulla av smak.


18. Nybrogatan 38: En mysig och avslappnad restaurang som serverar moderna svenska rätter med fokus på lokala och ekologiska råvaror.


19. Lisa Elmqvist: Om du är ett fan av skaldjur, är Lisa Elmqvist ett måste-besök. Denna fisk- och skaldjursrestaurang erbjuder färska delikatesser från havet.


20. Speceriet: Beläget i Östermalms Saluhall erbjuder Speceriet enkel men utsökt mat baserad på de bästa råvarorna som finns tillgängliga på marknaden.


Oavsett vilken restaurang du väljer att besöka, kommer du garanterat att upptäcka nya och spännande smaker i hjärtat av Östermalm.