Caesars Restaurang Södertälje 

Enastående matupplevelse på Caesars Restaurang i Södertälje - pepparbiff och kladdkaka i världsklass!

GuideToStockholm.se hade en fantastisk matupplevelse på Caesars Restaurang i Södertälje. Vi imponerades av den moderna och välkomnande atmosfären på restaurangen.

Vi testade deras specialitet, pepparbiff med bakad potatis och grönpepparsås. Pepparbiffen var en av de bästa vi har smakat - perfekt tillagad, saftig och med en välbalanserad pepparsmak. Potatisen var krispig på utsidan och lagom mjuk inuti. Den krämiga grönpepparsåsen tillförde en utsökt smak till rätten. Vi rekommenderar starkt att prova denna rätt!

Himmelsk kladdkaka med fräscha bär och krämig glass 

Som efterrätt beställde vi deras populära kladdkaka med glass och färska bär. Kladdkakan var enastående - härligt chokladig och med en perfekt mjuk konsistens. Glassen och de fräscha bären tillförde en fräschhet och syrlighet som var en perfekt kontrast till den söta kladdkakan. Det var definitivt en av de mest läckra efterrätterna vi någonsin har smakat.

Caesars Restaurang i Södertälje

Adress: Gästgivaregatan 3, 151 71 Södertälje

Telefon: 08-550 639 97

Vi rekommenderar starkt att bokmärka denna sida för att hålla dig uppdaterad om våra senaste matupplevelser på Caesars Restaurang i Södertälje. Vi ser fram emot att återvända hit varje månad för att upptäcka fler läckra rätter och fånga mer underbara bilder på den vänliga personalen och den fantastiska maten.

Utmärkt service på Caesars Restaurang i Södertälje - träffa det vänliga och hjälpsamma teamet bakom din matupplevelse

Servicen var utmärkt med mycket vänlig personal som alltid var till hands för att hjälpa till. Vi rekommenderar definitivt att besöka Caesars Restaurang i Södertälje för en minnesvärd matupplevelse.

Bilder på gästerna

Fotograf och gäst Simon Blomqvist