Upplev Stockholms pulserande evenemangsscen med vår topplista över de bästa evenemangen

Stockholm Pride – en av de största Pride-festivalerna i Europa, med en rad olika evenemang, fester och parader. En färgsprakande hyllning till allas rätt att älska och vara sig själva.

Nobelprisutdelningen – ett av världens mest prestigefyllda priser delas ut årligen i Stockholm, med en stor ceremoni på Konserthuset där världens mest framstående forskare, författare och fredskämpar hyllas.


Stockholm Marathon – en av de mest välbesökta maratonloppen i Europa, med tusentals löpare från hela världen som springer genom stadens gator och parker. En imponerande och inspirerande syn.


Stockholm Jazz Festival – en vecka fylld av jazzmusik i världsklass, med konserter på olika platser runt om i staden. En unik chans att uppleva några av de främsta jazzartisterna från hela världen.


Skansen – en av de mest besökta turistattraktionerna i Stockholm, med ett brett utbud av evenemang året runt. Här kan du uppleva traditionell svensk kultur och historia, från sommarfester till julmarknader.


Stockholm Film Festival – en av de mest välrenommerade filmfestivalerna i Norden, med en rad olika filmer och evenemang under tio dagar i november varje år.


Stockholm Water Festival – en sommarfestival som fokuserar på allt som har med vatten att göra, med allt från vattensporter och båtturer till mat- och dryckesevenemang vid vattnet.


Stockholms Kulturfestival – en vecka av kultur i alla dess former, med en mängd olika evenemang runt om i staden, allt från musik och dans till teater och konst.


Stockholm Beer & Whiskey Festival – en festival för alla dryckesentusiaster, med ett brett utbud av öl, whisky och andra drycker att smaka på, tillsammans med mat, musik och andra evenemang.


Stockholms modevecka – en vecka fylld av mode, med visningar av de senaste trenderna från ledande svenska och internationella designers, samt andra evenemang runt om i staden.


Vi hoppas att denna topplista ger dig inspiration till att uppleva några av de mest spännande evenemangen i Stockholm och göra din resa till staden oförglömlig.

SVERIGES FÖRSTA NATTKLUBBSFESTIVAL

Kommer snart till landets hetaste nattklubbar

info@enigmafestivalen.se

072-247 02 17