Svenskt och Italienskt catering


Polpette Catering

Tradition med modern smak

Catering och Event

Kontakta oss för en offert om ni önskar catering.

Beställ catering

Du måste inte boka bord för att få en chans att prova på all den goda mat vi har att erbjuda. Vi erbjuder catering i form av varma och kalla fusion rätter för alla sällskap stora som små.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med catering i Stockholm för alla typer av evenemang – oavsett om det handlar om middag, konferens, kickoff, fest eller julbord, levererar vi god och näringsrik mat.


Förenas av Smaker: Svensk och Italiensk Catering

Välj det bästa av två världar med vår unika kombination av svensk och italiensk catering. Upplev en fest för dina smaklökar när traditionella svenska rätter möter förförande italienska smaker. Från saftiga svenska köttbullar till krämig italiensk risotto, vår catering erbjuder en smakfull mångfald som kommer att imponera dina gäster.

Oavsett om det är en intim sammankomst eller en större tillställning, vår passionerade och erfarna personal skapar en minnesvärd matupplevelse. Ge dina evenemang en speciell touch genom att kombinera det bästa av både Sverige och Italien på din tallrik. Kontakta oss för att göra din nästa tillställning till en smakrik resa genom två fantastiska matkulturer.

ÖPPETTIDER

Alla dagar 10.00 - 22.30


KONTAKTA OSS

Tel: 08 - 20 97 24

info@polpette.se


ADRESS

Drottninggatan 6, 111 51 Stockholm