Polpette Svensk Italiensk Kök

Drottninggatan 6, 111 51 Stockholm

Polpette Svenskt och Italienskt lyx kök 

Beläget mitt i Stockholm på Drottningatan 6

"Polpette" betyder köttbullar på italienska. Vad kan vara bättre än traditionella svenska köttbullar eller det välkända italienska spaghetti & meatballs? Vår meny erbjuder klassiska rätter från båda länder så väl som fusion rätter som kombinerar det bästa av det svenska och italienska köket till er förtjusning. Vi erbjuder även vegansk samt vegetarianska alternativ.

ÖPPETTIDER

Alla dagar 10.00 - 22.30


KONTAKTA OSS

Tel: 08 - 20 97 24

info@polpette.se


ADRESS

Drottninggatan 6, 111 51 Stockholm

Karta till Polpette

Restaurang Polpette

Polpettes mat

Hej alla mat- och dryckesälskare! Igår på Alla hjärtans dag fick vi på Guide To Stockholm möjligheten att prova den mest fantastiska burratan på Polpette - en svensk italiensk restaurang. Det var en sådan himmelsk smakupplevelse! Burratan var otroligt krämig och mjuk, och smakade så härligt med det rostade brödet och såsen som serverades bredvid. Jag kan verkligen rekommendera det till alla som älskar ost!

Men det var inte allt - Polpette serverade även några av de mest utsökta drinkarna jag någonsin provat. Min favorit var hallonmojito som var en perfekt blandning av söta och sura smaker. Den var så uppfriskande och passade perfekt till vår romantiska Alla hjärtans dag-middag.

Jag kan verkligen rekommendera Polpette till alla som letar efter en härlig restaurangupplevelse. Maten, dryckerna och atmosfären var fantastiska. Tack för en underbar kväll, Polpette!

Polpette hemsida

polpette.se