Borgmästar'n Restaurang & Bar

Fotograf Simon Blomqvist


Borgmästar'n i Gamla Stan imponerar med fantastisk mat

Borgmästar'n Restaurang & Bar bjöd in Guide To Stockholm som både mat testare och fotograf. Vi hade förmånen att testa deras fantastiska meny som inkluderade bland annat entrecôte, tost skagen och vitlöksbröd, och kan med glädje säga att vi var mycket nöjda med maten.

Men det var inte bara maten som imponerade på oss. Vi upplevde också en inbjudande atmosfär och en mycket vänlig och uppmärksam personal under hela besöket.

Som fotograf kunde vi inte hjälpa att bli imponerade av presentationen av maten, och vi är övertygade om att ägaren Simon kommer att vara nöjd med de vackra bilderna som vi tagit under besöket.

Vi kan verkligen rekommendera Borgmästar'n Restaurang & Bar till alla som letar efter en fantastisk matupplevelse i Stockholm. Tack för den inbjudan, vi hade en underbar tid och ser fram emot att besöka er igen snart!

Sammanfattningsvis bjöd Borgmästar'n Restaurang & Bar på en otroligt smakfull matupplevelse i en välkomnande miljö med utmärkt service. Vi kan varmt rekommendera denna restaurang till alla som letar efter en kulinarisk höjdpunkt i Stockholm.