Chutney Bar & Matsal

Chutney vegitarisk restaurang på Södermalm

Recension: Chutney på Södermalm - En Vegetarisk Smakupplevelse att Minnas

En Smakfull Upplevelse på Södermalm


Chutney på Södermalm är verkligen en pärla för alla som älskar vegetarisk mat. Vi har haft förmånen att smaka på deras läckerheter och kan inte nog understryka hur imponerade vi är.


Deras mat och bakverk är en fest för smaklökarna. Varje tugga är fylld med smak och kärlek till vegetarisk gastronomi. Men det som verkligen står ut är deras bröd - himmelskt gott och perfekt bakat till perfektion.


Chutney erbjuder också en lunch som är svårslagen när det kommer till både smak och prisvärdhet. Deras såser och salladsbuffé är en trevlig överraskning och gör lunchen till ett riktigt smakäventyr.


Det är inte bara maten som gör Chutney till en pärla. Atmosfären är charmig och inbjudande, och det är ett perfekt ställe att koppla av på Södermalm.


Sammanfattningsvis kan vi inte nog rekommendera Chutney för alla som älskar vegetarisk mat och en trevlig matupplevelse. Det är verkligen ett av våra favoritställen på Södermalm!

Boka bord länk:
https://chutney.ehl.nu/booking.php 

Bekräfta med restaurangen era bokningar. 

Välkommen till Chutney – Din Vegetariska Oas på Södermalm!

Chutney är inte bara en restaurang; det är en smakfull resa in i världen av vegetarisk matkonst. Beläget i hjärtat av Södermalm, på Katarina Bangata 19, 116 39 Stockholm, är vi stolta över att vara en av Stockholms första och mest älskade vegetariska restauranger. Vår passion är att erbjuda dig en gastronomisk upplevelse som inte bara smakar fantastiskt utan också är välgörande för dig och planeten.

För Älskare av Grönt och Goda Smaker

Oavsett om du är en övertygad vegetarian, en nyfiken flexitarian eller helt enkelt älskar att utforska spännande smaker, så har vi något för dig på vår meny. Vår matfilosofi är att kombinera influenser från Mellanöstern, Asien och andra delar av världen för att skapa smakrika och välbalanserade rätter.

Uteservering som en Oas

Under de ljumma sommarmånaderna förvandlas vår uteservering till en oas mitt i stadens puls. Här kan du njuta av dina favoriträtter i en avslappnad atmosfär under Stockholms soligaste dagar och kvällar.

After Work – En Välförtjänt Paus

Efter en lång arbetsdag förtjänar du en paus, och vi är glada att meddela att Chutney nu erbjuder After Work mellan kl. 16:00 och 19:00! Släpp arbetsdagen bakom dig och koppla av med kollegor eller vänner i vår avkopplande atmosfär. För endast 165 kr kan du välja mellan en uppfriskande Falcon ölflaska och en av våra härliga sallader. Oavsett om du föredrar vår krämiga Avokadosallad, den klassiska Grekiska Salladen eller vår populära Falafelsallad, har vi något som tillfredsställer alla smaker. Kom ihåg att alltid dricka ansvarsfullt och ha roligt!

Catering och Takeaway

Vill du ta Chutneys fantastiska smaker till din egen fest eller evenemang? Vi erbjuder cateringtjänster som kan skräddarsys efter dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en minnesvärd matupplevelse för dina gäster.

Följ Oss för Nyheter

Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om våra senaste nyheter, specialerbjudanden och inspirerande vegetariska rätter.

Vi på Chutney ser fram emot att välkomna dig till vår vegetariska bar och restaurang på Södermalm. Oavsett om du är här för att utforska vegetarisk mat för första gången eller om du är en trogen gäst, så är du alltid välkommen hos oss. Tillsammans kan vi utforska en värld av gröna smaker och skapa minnen som varar.

Öppettider:

Ta del av vår meny och beställ takeaway via Foodora, Uber Eats och Wolt. Du kan även boka bord genom att ringa oss på 08-6403010.

Välkommen till Chutney – din destination för vegetarisk kulinarisk njutning i Stockholm!


Söta Efterrätter som Förtrollar Smaklökarna

När man talar om Chutney, är det omöjligt att inte nämna deras förtrollande efterrätter. Det är som om de har hittat en direktväg till himmelriket för smaker, och deras morotstårta är en sann stjärna på dessertmenyn.


Morotstårtan på Chutney är helt enkelt otroligt god. Den är saftig, smakrik och perfekt balanserad i sötma. Varje tugga är en resa genom smakerna med en härlig konsistens som smälter i munnen. Toppad med en krämig frosting som är en perfekt komplement till tårtans naturliga sötma, är det svårt att motstå att slicka tallriken ren.


Men det är inte bara morotstårtan som gör deras efterrättsutbud så imponerande. Chutney har en förmåga att skapa en mångfald av smakupplevelser, från krämiga cheesecakes till hembakade brownies och fruktiga pajer. Och för den som föredrar något lättare finns det alltid färska fruktsallader som är lika goda som de är hälsosamma.


Chutney har verkligen förstått konsten att förföra våra smaklökar med sina efterrätter. Så om du besöker Chutney, se till att spara plats för en efterrätt – speciellt om det är morotstårtan. Det är en smakupplevelse du sent kommer att glömma.