HOME FOOD

Fruängen 

Recension av HOME FOOD i Fruängen:

Som en del av vår Guide To Stockholm-upplevelse besökte vi HOME FOOD i Fruängen och blev överväldigade av den fantastiska maten och gästfriheten som erbjuds på denna mellanöstern restaurang.

HOME FOOD bjuder in besökare till en autentisk smakresa till mellanöstern i Fruängen. Redan vid stegen in i restaurangen möttes vi av dofter som väckte våra sinnen och fick våra smaklökar att längta. Atmosfären var varm och välkomnande, och personalen var oerhört vänlig och tillmötesgående.

Menyn på HOME FOOD är en hyllning till det mellanösterns köks rika arv och erbjuder en mångfald av läckra rätter. Vi hade nöjet att prova deras saftiga kebab, krispiga falafel och andra traditionella rätter, och var inte besvikna på något sätt. Varje tugga var en explosion av smaker och varje rätt var kärleksfullt tillagad med noggrant utvalda ingredienser.

Det är tydligt att passionen för matlagning och stoltheten över kulturella rötter genomsyrar varje del av HOME FOOD. Det är inte bara en plats att äta, det är en plats att uppleva och njuta av det bästa av det mellanösterns kök.

Om du letar efter en unik matupplevelse i Fruängen, är HOME FOOD ett måste-besök. Vi kan inte vänta med att återvända och upptäcka ännu mer av deras fantastiska meny.