Guldhörnan

Adress: Sofielundsvägen 2a, 121 32 Enskededalen

Telefon: 08-649 93 12

Guide to Stockholm hade nyligen äran att besöka Guldhörnan 

Det var en gastronomisk resa att minnas. Guldhörnan är en restaurang med samma ägare och liknande koncept som Blecktornskällaren på Ringvägen. Vi fick möjligheten att prova flera av deras signaturrätter och smakupplevelserna var inget annat än fantastiska.


En av våra favoriter var "Black and White" - en harmonisk kombination av olika smaker och texturer som verkligen imponerade. Den stekta laxen var perfekt tillagad och smälte i munnen. För de som föredrar en fräschare rätt, var den grekiska salladen ett utmärkt val med sina färgglada grönsaker och krämiga fetaost.


Vi fick också njuta av en utsökt räkcocktail som var en perfekt balans mellan sötma och sälta. Räkorna i sås med vitlöksbröd var en annan läckerhet som inte lämnade något att önska. 


Det som verkligen skiljer Guldhörnan från mängden är deras användning av färska och högkvalitativa råvaror. Varje tugga var en explosion av smak och beviset på deras dedikation till att leverera enastående matupplevelser till sina gäster.


Servicen var professionell och vänlig, och personalen var kunnig när det gällde att rekommendera rätter och svara på våra frågor. Atmosfären på restaurangen var avslappnad och inbjudande, vilket gjorde det till en trevlig plats att tillbringa en kväll.


Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Guldhörnan till alla matälskare som vill uppleva en kulinarisk resa. Med deras imponerande utbud av välsmakande rätter och dedikerade personal är det en restaurang som verkligen står ut från mängden. Besök Guldhörnan och låt dig bli förälskad i deras utsökta matkreationer.