Café Cronan

FacebookInstagram

Telefon: +46 8 22 22 25
Adress: Stora Nygatan 37, 111 27 Stockholm

Njut av en Avkopplande Fika i Hjärtat av Gamla Stan på Cafè Cronan!

Välkommen till Cafè Cronan – din oas för avkopplande fika mitt i Gamla Stan!


När du strosar genom de charmiga gränderna och historiska gatorna i Gamla Stan, behöver du en plats att ta en paus, slappna av och njuta av god mat och dryck. Hos oss på Cafè Cronan får du precis det – en perfekt plats att koppla av och ladda upp batterierna under din upptäcktsfärd i Stockholm.


Vi erbjuder ett lockande utbud av läckra sallader, läckra pajer och smakrika antipasti. Våra rätter är noga tillagade med färska och högkvalitativa ingredienser för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Våra kunniga kockar sätter sin passion och expertis i varje tallrik för att säkerställa att du får en kulinarisk resa du sent kommer glömma.


Vår kaffemeny är noggrant utvald för att tillfredsställa även den mest kräsna kaffekonnässören. Vi använder oss av noggrant utvalda kaffebönor och vår skickliga barista ser till att varje kopp är en smakrik och njutbar upplevelse. Ta en paus från din vandring genom Gamla Stan och njut av en kopp nymalet kaffe i vår avslappnade atmosfär.


Om du är i humör för något starkare efter en lyckad rundtur i Gamla Stan har vi ett brett utbud av välsmakande viner och ölsorter att välja mellan. Vår dryckesmeny kompletterar våra maträtter perfekt och ger dig möjlighet att unna dig en välbehövlig stund av njutning och avkoppling.


Cafè Cronan är den perfekta platsen för att stilla din aptit, få en stunds lugn och ro och njuta av den historiska atmosfären som Gamla Stan har att erbjuda. Vår vänliga personal står alltid redo att ta emot dig med ett leende och ge dig en minnesvärd upplevelse.


Besök oss på Cafè Cronan och upplev avkopplande fika mitt i Gamla Stan. Låt oss ta hand om dig och ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra ditt besök i Stockholm ännu mer minnesvärt.