Bröd & Salt Gamla stan

FacebookInstagramYouTubeLinkTikTok

Telefon: 0761035509
Adress: Järntorget 83, 111 29 Stockholm

Bröd & Salt - En växande mötesplats för högkvalitativ mat och hantverksbakverk

Bröd & Salt är ett etablerat företag som grundades 2011 under surdegstrenden som svepte över Sverige. Det som började som en passion för bröd har idag utvecklats till en framgångsrik verksamhet som erbjuder mycket mer än bara bakverk. Med fokus på att skapa mysiga och trivsamma mötesplatser, serverar Bröd & Salt nu frukost, lunch och fika av hög kvalitet.


Huvudbageriet och butiken med servering är beläget på Skeppsbrokajen i Stockholm och fungerar som navet för företagets verksamhet. För att möta den ökande efterfrågan har Bröd & Salt expanderat och etablerat totalt 17 butiker med servering runt om i Stockholm. Hösten 2022 kommer företaget att öppna sin första butik utanför Stockholm, i Uppsala. Dessutom har Bröd & Salt ett produktionskök på Sankt Eriksplan där all mat tillagas från grunden av skickliga kockar.


För att sprida sitt hantverk till fler platser samarbetar Bröd & Salt med dagligvaruhandeln i Stockholm. Deras bröd, kakor och bullar säljs i butikerna och de levererar även bröd till restauranger, verksamheter och hotell i Stockholm. Samarbetena är värdefulla för företaget och bekräftar att deras produkter uppskattas och efterfrågas.


Bröd & Salt har blivit en omtalad och omtyckt mötesplats för matälskare och de som uppskattar genuina bakverk. Med sin ständiga strävan efter kvalitet och skapandet av trivsamma atmosfärer fortsätter företaget att expandera och erbjuda sina läckerheter till allt fler platser runt om i Sverige.