Holidays Bar

Recension: Holidays Bar Götgatan 67 - 2023-07-24

Simon och Glenn besökte Holidays Bar på Götgatan igår kväll för att prova deras meny och njuta av en trevlig kväll tillsammans. Vår erfarenhet på detta etablissemang var överlag positiv, och vi hade en trevlig upplevelse.

Vi började med att prova deras kycklingpizza, och vi blev verkligen inte besvikna. Pizzan var rikligt toppad med saftigt kycklingkött och en härlig blandning av grönsaker och ost. Den tunna, krispiga skorpan gav en fantastiskt balanserad textur till varje tugga. Smaken var full av karaktär och rätten som helhet lämnade oss alla nöjda. Det är definitivt en rätt vi skulle beställa igen.

När det gällde drycker, var vi mycket nöjda. Holidays Bar hade ett imponerande utbud av drinkar, och vi provade några olika. De var alla riktigt goda och kreativt blandade. Bartendrarna visade sin expertis och lyckades leverera smakrika och välbalanserade drinkar som verkligen höjde upplevelsen av vår kväll.
Alkoholfria alternativ finns.

Atmosfären på Holidays Bar var avslappnad och inbjudande. Servicen var vänlig och tillmötesgående, vilket gjorde hela besöket ännu bättre.

TV reklam

REKLAM MESTEJ VIN (säljs ej på Holidays).

Mestej, eller Tej, den gyllene drycken, är ett honungsvin som tros vara den äldsta formen av alkohol som är känd för människan. Det serveras oftast vid bröllop, födelsedagsfester och ortodoxa religiösa högtider, särskilt under fasteperioder som kulminerar vid påsk. Kvaliteten och mängden mes/tej som serveras under traditionella sammankomster är direkt kopplad till värdens rykte, sociala anseende och rikedom. Det sägs att mes/tej endast erbjöds till kungar och drottningar i forntiden.

Detta naturliga och opastöriserade honungsvin har en autentisk karaktär och produceras enligt ett uråldrigt recept. Om du söker autentiska upplevelser finns det ingen bättre kombination än mes/tej och det kryddiga köket från Eritrea och Etiopien.

För snabb leverans, se till att lägga din beställning online hos Systembolaget för upphämtning på Kista Galleria (Stockholm).

Var kan man köpa?

Placera din beställning online hos Systembolaget för upphämtning på Kista Galleria (Stockholm) eller prata med Guide to Stockholm.